(۱۳۹۲/۵/۵ ۱۰:۳۳ عصر)guilanrc نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیشنهاد خیلی خوبیه من هم باید یه دسته شبیه ساز بگیرم .اما فکر میکنم راه اندازی آنلاین این شبیه سازها تو اینترنت بیشتر طرفدار داشته باشن چون دانلود یکی دو مگ مهم نیست اما کسایی که کمبود وقت دارن حاضرند تو محیط اینترنت به صورت زنده پروازها رو ببینند. فکر میکنم اینها هم باید رکورد داشته باشن و از روی رکورد پرواز این مقایسه ها رو انجام داد.
آنلاین هم خوبه ولی برای تازه کارهایی مثل من مشکله
چون ادم دست پاچه میشه هی کراش میکنه و حوصله دیگران رو سر میبره
بعدش هم اهل بیت حواس آدم رو پرت میکنن و تنظیم کردن تایم با دیگران یه کمی سخته
درهر صورت پیشنهاده و باید سبک سنگین بشه و بقیه نظر بذارن
(۱۳۹۲/۵/۵ ۱۱:۰۴ عصر)مهدی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جناب بخشنده سلام - مورد خوبي رو عنوان كرديد و من استقبال ميكنم . اتفاقا اين باعث ميشه هر كسي با تمرين مداوم و مستمر بهترين فايل تمريني خودش رو آپلود كنه . به نظر من در طرحي ساده فكر نكنم زير ساختي داشته باشه وهمين كه يه بخشي رو بهش اختصاص بديم همه چي حله . براي آپلود هم اگه فايل در حد 1 مگ و كمتر باشه زمينه ي آپلود در همين سايت رو فراهم ميكنم اما اگه بيشتر از يه مگ بود بهتره كه در سايت مطمئن انجام بشه كه نپره . متاسفانه هر چقدر بار و اطلاعات سايت ما كه بيشتر ميشه فقط در زمينه ي بك آپ گيري مقداري مشكل ميشه وگرنه هر نوع فايل مربوط به سايت بايد در خود هاست متصله آپلود بشه .
در اين جا يه تقلب وجود داره كه هر شخصي رو چطوري مطمئن بشيم كه اين فايل مال خودشه و از جايي ديگه دانلود نكرده باشه و مربوط به شخص 3d master نباشه .
آقا ما که نمیخوایم خودمونو گول بزنیم
مسابقه و جایزه ای هم که در کار نیست
بعدش هم فقط ایجاد انگیزه میشه برای افرادی که واقعا میخوان چیزی یاد بگیرن به هر حال جایی برای فکر کردن به این موضوع هست
دیگران هم لطف کنن نظر بدن