(۱۳۹۲/۴/۱ ۱۲:۴۹ صبح)vahid نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس فراوان از جناب استاد عطایی گل که در جمع کردن دوستان زحمات فراوان میکشند
امروز 31 خردادماه 92 بعد از ظهر هوا خیلی ملایم و باد نسبتا تند ساعت 5/5 سر زمین پرواز حاضر شدیم
دو نفر از دوستان که زحمت کشیدند و از هشتپر تشریف اوردند با دو هواپیمای یاک سایز 40 الکتریک دست ساز
و یک هواپیمای تریدی دو پرواز فوقالعاده رو به نمایش گذاشتند که هر لحظه اتش منو برای پرواز تحریک میکرد
حرکت زیبای هاور در یک قدمی مدلر و حرکات اکروباتیک زیبا نشاندهنده مهارت این دو عزیز بود
من هم 2 پرواز 5 یا 6 دقیقه ای با وجود تند شدن باد انجام دادم و درنهایت جناب عطایی گل با 2 پرواز استادانه
که دیگه کم مونده بود تیرکس ایشون چمنهای زمین رو بتراشه به کار مون پایان داد به امید یک هفته موفق
سلام به استاد پرواز و نمونه اخلاق و برخورد با همه ي دوستان . اگر ما رو به شاگردي در هواپيما قبول كنيد ممنون ميشم . شما لطف داريد كه منو با ادبيات شيرين خودتون همراهي ميكنيد. خيلي وقت بود رو باطري و يه سري چيز ها دستم بسته بود و با توجه به خرج و مخارج زندگي نتونسته بودم بيشتر فعاليت كنم كه به اميد خدا با ياري شما تمرينات جدي تر بشه و بتونيم از استان گيلان به همراه شما هم در كشور با كمك و مساعدت دوستان مطرح باشيم .
(۱۳۹۲/۴/۱ ۰۱:۰۴ صبح)phs نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم براي پرواز شماهاو دوستان از جمله شما اقا وحيد و آقاي رضايي آقاي عطايي و بقيه اعضاء سايت كه مي شناسم يه ذره شده خيلي سعي كردم بيام اما اين هفته به كار تهران بر خوردم و نشد در خدمت شماباشم .ايشاالله جلسات بعد .عكس و فيلم از امروز نميبينم دوستان .
كجايي اقاي باقري چرا هيچ وقت اين برنامه شما وفق مراد شما نيست ؟
.gif)
انشاءالله تشريف آورديد بفرمائيد تا خودم حضور شما رو ثبت كنم و چند تا عكس يادگاري ازتون داشته باشيم .
اين چند تا عكس كه از دوربين برداشتم و فعلا دارم روي فيلام ها و برش اون كار ميكنم تا ببينم چقدر ميتونم سعي كنم !!!